Talare

Adrian Gostick - Huvudtalare

The Culture Works
Bestselling Leadership Author | Organizational Culture Expert

Årets huvudtalare, Adrian Gostick, är hyllad som en av de “Top 10 Leadership & Organizational Culture Gurus of 2019”. Han har grundat konsultbyrån The Culture Works, och hjälpt företag som American Express och Rolls Royce med medarbetarengagemang och ledarskapsfrågor.

Adrian har skrivit bästsäljarna The Carrot Principle, All In och The Best Team Wins, som tillsammans sålts i över 1.5 miljoner exemplar världen över. Adrian kommer till riksforum för att berätta om motivation och engagemang –  hur du hittar din egen motivation, och hur du engagerar och motiverar andra!

 

Gostick Side View

Anna Bennich Karlstedt

Nominerad till Årets talare – Kvinna 2017.
Anna Bennich Karlstedt är psykolog med många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom stresshantering, konflikthantering, arbetsmiljö och ledarskap.

2014 och 2016 nominerades Anna till Stora Psykologpriset för “hennes förmåga att kunna omvandla psykologisk forskning till lättfattlig information med konkreta vardagsexempel och på så sätt nå ut till allmänheten, samt hennes breda kunskapsområde som spänner över flera fält utan att tappa i kunskapstyngd och seriositet”.

Anna är utbildad till psykolog vid Stockholms universitet. Hon driver eget företag och arbetar även deltid som HR-chef på ett medelstort byggföretag i Stockholm.

Anna Bennich Karlstedt [1195] - Foto Per Norman - (Arkiv - Talarforum)

Sofi Franzén

Årets VD 2018
Sofi Franzéns bolag Eventyr har arbetat långsiktigt för att skapa starka kundrelationer och hög kundnöjdhet, samtidigt som både omsättning och resultat har ökat. Hur skapar man en företagskultur som ger framgång, men som också är hälsosam i en allt mer krävande omvärld? Hur kan individens målsättningar kombineras med teamets och bolagets? Och hur bygger man en ärlig feedback-kultur?

Sofi kommer att berätta om Hur man skapar framgång tillsammans med sina medarbetare.

Porträtt34 Sofi_liten