Talare

Adrian Gostick - Huvudtalare

The Culture Works
Bestselling Leadership Author | Organizational Culture Expert

Årets huvudtalare, Adrian Gostick, är hyllad som en av de “Top 10 Leadership & Organizational Culture Gurus of 2019”. Han har grundat konsultbyrån The Culture Works, och hjälpt företag som American Express och Rolls Royce med medarbetarengagemang och ledarskapsfrågor.

Adrian har skrivit bästsäljarna The Carrot Principle, All In och The Best Team Wins, som tillsammans sålts i över 1.5 miljoner exemplar världen över. Adrian kommer till riksforum för att berätta om motivation och engagemang –  hur du hittar din egen motivation, och hur du engagerar och motiverar andra!

 

Gostick Side View

Anna Bennich

Nominerad till Årets talare – Kvinna 2017.
Anna Bennich är psykolog med många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom stresshantering, konflikthantering, arbetsmiljö och ledarskap. Hon driver även eget företag och arbetar även deltid som HR-chef på ett byggföretag i Stockholm.

2014 och 2016 nominerades Anna till Stora Psykologpriset för “hennes förmåga att kunna omvandla psykologisk forskning till lättfattlig information med konkreta vardagsexempel och på så sätt nå ut till allmänheten, samt hennes breda kunskapsområde som spänner över flera fält utan att tappa i kunskapstyngd och seriositet”.

På Riksforum kommer hon dela med sig av tips och råd så att man på egen hand kan börja göra små förändringar för att hantera stress både i vardagen och på arbetsplatsen.

     

Anna_B_beskuren

Sofi Franzén

VD Eventyr – Årets VD 2018
Sofi Franzéns bolag Eventyr har arbetat långsiktigt för att skapa starka kundrelationer och hög kundnöjdhet, samtidigt som både omsättning och resultat har ökat. Hur skapar man en företagskultur som ger framgång, men som också är hälsosam i en allt mer krävande omvärld? Hur kan individens målsättningar kombineras med teamets och bolagets? Och hur bygger man en ärlig feedback-kultur?

Sofi kommer att berätta om hur man skapar framgång tillsammans med sina medarbetare.


Porträtt34 Sofi_liten

Lars-Johan Åge

Författare och forskare
Lars-Johan Åge är ekonomie doktor på Handelshögskolan i Stockholm och utbildad på Harvard Law School. I sin forskning har han samarbetat med globala storföretag, amerikanska FBI och våra främsta diplomater. Lars-Johan är författare till boken “Happy Happy” och listad i Dagens Industri som en av Sveriges populäraste föreläsare. Dessutom blev han nominerad till “Årets talare 2016” och “Det stora talarpriset 2017”. Hans vetenskapliga modell är accepterad och publicerad i den internationella tidskriften Journal of Business and Industrial Marketing.

Lars-Johan kommer att tala om den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia – att samarbeta och hitta en gemensam väg framåt.

        

lars-johan-age-print-4

Petra Edoff

Senior forskare och gruppchef – RISE SICS Västerås
Petra är filosofie doktor inom Innovation och design på RISE och brinner för att skapa arbetsplatser där medarbetare är både glada och produktiva. Hon faciliterar samarbete mellan industri, akademi och offentliga aktörer för att bidra till digitalisering och hållbar samhällsutveckling. Hon driver till vardags innovationsprojekt inom olika branscher såsom robotteknik, telekom, fjärrvärme men alltid med människan i centrum.

Petra kommer att tala om hur hur psykologi och innovationsklimat tillsammans kan bidra till en produktiv arbetsplats, och ge exempel på konkreta verktyg från positiv psykologi som kan användas för att stärka medarbetare.

petrae

Talare presenteras löpande